Vecka 17-19

 
Glad Påsk

Nu är då ytterligare en period avklarad, tänk vad fort det går. Snart har våra barn jobbat sig igenom hela år två. Det går så bra!

Vi har haft utematte och tränat på olika mått under veckan. Hur mycket är en liter och hur mycket rymmer olika bringare/skålar? Vi avslutade veckan med en tipspromenad och tränade på att läsa karta för att hitta frågorna, och svara på dessa, som handlade om påsken, tradition och högtid.

Lite pyssel har vi också hunnit med. Påskinspirerat förstås! Hoppas ni alla njuter av våra kärringar som förgyllt klassrummet ett tag. Nu är det snart dags för dem att åka till Blåkulla....






Veckan efter påsk, v.17, är vi lediga på måndagen, då det är annandag påsk. Annars är veckan som vanligt. Läxdagar och idrott är som vanligt. Läxan har kommit hem redan idag, så ni har gott om tid att träna på.

Vecka 18 har vi ytterligare lite ledigt då det är 1:a maj på onsdagen. Det är även Ias sista arbetsdag (30/4).  På torsdagen och fredagen är jag ledig. Vem som vickar återkommer jag med.

Ha nu en härlig ledighet och en go påskhelg!
kramar 
Marie-Louis och Ia


Populära inlägg i den här bloggen

Vecka 39

Information

Läsläxa kapitel 1