Vecka 9-10

Veckan som gått har varit lite ovanlig då både jag och Mariann har varit sjuka. Det har gått bra, men klassen har arbetat med lite annat än det vi tänkt oss. Samma gäller läsläxan som uteblev, men vi tänker att ni kanske läser lite annat hemma. På tisdag tar vi nya tag och då kommer nya sidor hem i läxboken. Vi har fått in 11 läxböcker denna vecka, så om ni saknar den hemma så är den kvar här. Vi vill verkligen att den kommer hit varje måndag så vi får in den vanan.

Vecka 10-12 händer det lite saker som kan vara bra att veta. 
Hela skolan arbetar med projektet "skapande skola" under vecka 11, vecka 10 händer även där lite som hör till projektet. Det handlar om "böckernas underbara värld". Vi kommer att läsa, lyssna på, skapa berättelser mm.  Vi kommer även att få träffa en författare och få spännande tips på böcker.

Vecka 12 är det dags för oss på Segelbåten1 att få våra klassrum målade. Det blir torsdag och fredag den veckan. Vi har studiedag på torsdagen så det blir bara fredag efter idrotten som vi kommer att vara i annat klassrum. Vi kommer att hjälpas åt att plocka ihop klassrummet på tisdag och onsdag samma vecka. Vi förbereder barnen på detta.

Info:
vecka 12
onsdag - Alla på skolan slutar 12.00 (fritids finns för de som behöver), all personal skall på föreläsning.
torsdag - studiedag

Vecka 10
måndag - ta med läxboken
tisdag - ny läxa hem
onsdag - biblioteket
fredag - idrott (önskar att ni kollar över barnens skor, en del saknar detta)

Ha en härlig vinterhelg (trots att vi gått över i vårmånad!)
Mariann och Marie-Louise


Populära inlägg i den här bloggen

Vecka 39

Information

Läsläxa kapitel 1