Vecka 11-12

Här kommer veckobrevet, lite sent då jag glömde i fredags!

Veckan som gick handlade om skapandes skola, "I böckernas fantastiska värld". Vi hade författarbesök, läste böcker, gjorde egna berättelser, skapade fina konstverk från böcker, fotade och filmade. Vi var även på en föreställning på kulturskolan. Som avslutning på veckan hade år 4-6 en föreställning i övre hallen där vi i F-3 var med och sjöng. En rolig vecka!

Nu handlar mycket om avstämningar mot målen. I år ett är det obligatoriskt att göra skolverkets bedömningsstöd i svenska och matte, och nu är det alltså dags för matten. Vi kommer att göra så mycket vi kan denna veckan och hoppas att vi hinner alla, annars fortsätter vi nästa vecka.

Vi kommer också att ha fullt upp med att plocka ihop vårt klassrum då det skall målas på torsdag och fredag. Det som blir annorlunda då är att vi är i en annan lokal på skolan, kanonen. Vi använder kapprummet som vanligt. Vi är ju lediga på torsdag så det blir bara på fredag som vi ändrar klassrum. Då börjar vi med idrott som vanligt och träffas i korridoren.

På onsdag slutar alla på skolan 12.00, som vi meddelat förut, och fritids är öppet för de som behöver (meddela detta till dem).

Torsdag är det studiedag, skolan stängd men fritids är öppet.

Vecka 12 
måndag - ta med läxboken till skolan.
tisdag - ny läxa med hem.
onsdag - bibliotek, vi slutar 12.00.
torsdag - studiedag.
fredag - idrott, vi har lektioner i kanonen.

Hälsningar
Marie-Louise och Mariann


Populära inlägg i den här bloggen

Vecka 39

Information

Läsläxa kapitel 1