Vecka 24




Är nu tillbaks efter en lång ledighet, med bal och student. Vi har planerat en utflykt på tisdag men oturligt nog har jag åkt på ischias och är inte så rörlig 😬. Hur det blir meddelar jag i morgon, om det blir eller om vi kan skjuta på utflykten.

Resten av veckan kommer att flyta på som följer:
  • Vi kommer att göra klart, städa och ha trevligt tillsammans. 
  • Det är bra om alla tar med sig en eller två påsar, då vi har en del böcker och bildmaterial som skall hem. 
  • Som jag även påminde om i föregående mail så är det bra om ni kollar igenom extrakläder, regnkläder och stövlar. Ta hem det som är för smått och ladda upp med nytt till fritids i sommar och till hösten. 
  • torsdag är det idrott för alla, både röd och grön grupp. Vi byter om och duschar efter idrotten. Det blir förhoppningsvis uteidrott (vädret?).
  • Vi kommer att få besök av en ny elev som börjar till hösten, Oskar Källdén. 
  • Alla får hem en läsutmaning, samma som förra sommaren. Läs så många dagar du kan och orkar och få ett fint läsdiplom när vi har vår läsfest då skolan börjar! Vi lånar böcker i morgon som alla kan ta hem över sommaren. Om det finns gamla böcker hemma, ta med och lämna in. 
Avslutningen är på fredag 08.00. Vi samlas i klassrummet 07.30 och går tillsammans ner till Idrottshallen.  Dörrarna stänges 07.50 av våra rektorer, alla är då redo att börja 08.00. Efteråt träffas vi alla på gräsplanen utanför klassrummet, om det är dåligt väder så blir det inne. Där önskar vi varandra trevlig sommar och har lite kramkalas❤️.

Vill bara påminna igen om att denna blogg kommer att stängas ner efter skolavslutningen. Då kommer all info via Unikum (se tidigare inlägg).  Logga in!

Ha en härlig sista skolvecka!
Kram Marie-Louise 

Populära inlägg i den här bloggen

Vecka 39

Information

Läsläxa kapitel 1