Vecka 6-7

Vi har fortsatt vårt arbete kring kroppen. Nu kan vi massor om ögat och örat. Vi kollade på optiska synvillor, lite svårt och läskigt.  Kolla bilden nedan.....
 

Måndag 11/2 är det dags för  vaccinationen. Birth vår skolsköterska hälsar att det är bra att ha ätit en stadig frukost denna morgon.

Med kort varsel ändrar vi tiderna för våra halvklasser vecka 7. Om det inte fungerar för er så löser vi det naturligtvis. 

Onsdag 13/2 slutar ALLA barn 13.30. Därefter tar fritids vid för de som skall dit. Röda gruppen har matte- och läsläxa till idag.

Torsdag 14/2 då slutar ALLA barn 12.40, och samma gäller då att fritids tar vid när vi slutar. Röda gruppen har idrott, gröna gruppen har matte- och läsläxa.

Torsdag 14/2 har vi vår 100-boks fest. Då får man ta med sin favoritbok hemifrån, gammal eller ny. Ett gosedjur får även följa med, men inte större än att den får plats i väskan. Vi kommer även att ha lite mys med fika där de som vill tar med egen (ngn bulle/kaka/kex och liten dricka). Vi har fika till de som inte vill ta med egen.

Fredag 15/2 är det studiedag.

Ha en bra helg!
Marie-Louise och Ia

Populära inlägg i den här bloggen

Vecka 39

Information

Läsläxa kapitel 1